PRODUK FITUR

  • We are committed to developing, producing and selling high performance, reliable quality and competitive price products to all of our customers.We are committed to developing, producing and selling high performance, reliable quality and competitive price products to all of our customers.

    kualitas

    Kita setya ngembangake, ngasilake lan adol kinerja dhuwur, kualitas dipercaya lan produk rega kompetitif kanggo kabeh pelanggan.
  • Our products have passed international safety certification in various of countries and regions such as: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55,ROHS,etc.  Our products have passed international safety certification in various of countries and regions such as: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55,ROHS,etc.

    sertifikat

    Produk kita wis lulus sertifikasi keamanan internasional ing macem-macem negara lan wilayah kayata: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55, ROHS, lsp.
  • At present, there are more than 200 employees, the plant area is 8,000 square meters, and the annual production capacity is about 6,000KPCS.At present, there are more than 200 employees, the plant area is 8,000 square meters, and the annual production capacity is about 6,000KPCS.

    kamampuan

    Saiki, ana luwih saka 200 karyawan, jembarane 8.000 meter persegi, lan kapasitas produksi taunan udakara 6,000KPCS.
  • Speedy always listens to its customers for continuous development, innovate, and developing new products. Speedy always listens to its customers for continuous development, innovate, and developing new products.

    Layanan

    Speedy mesthi ngrungokake para pelanggan kanggo pengembangan terus, inovasi, lan pengembangan produk anyar.

Babagan Kita

  • company pic1
  • company pic2
  • company pic3

Shenzhen Speedy Technology Co., Ltd. didegaké ing taun 2003. Saiki dununge ing Bangunan 6, Zona Industri Juntian, Desa Shahu, Pingshan Town, Distrik Anyar Pingshan, Shenzhen. Produsen perakitan lan penjualan produk kanthi jembar luwih saka 10.000 meter persegi lan luwih saka 400 karyawan. Manajemen perusahaan wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu internasional ISO-9001 (2008).
Perusahaan iki duwe spesialisasi ngasilake penggemar pendinginan DC, penggemar pendingin AC, lan radiator komputer. Produk kasebut cocog kanggo instrumen, mesin lan peralatan, CPU komputer, pasokan listrik sasis lan kertu grafis sing butuh disipasi panas utawa ventilasi. Produk wis lulus Rohs, CE, UL, CUL, TUV, FCC, CCC, CQC lan sertifikasi liyane, lan produk kasebut diekspor menyang omah lan ing luar negeri.

WILAYAH APLIKASI

PAWARTA

Kontrol kualitas lan pangembangan produk minangka dhasar model bisnis Speedy. Speedy mesthi ngrungokake para pelanggan kanggo pengembangan terus, inovasi, lan pengembangan produk anyar. Kita siyap nyedhiyakake solusi pendinginan paling apik kanggo kabeh pelanggan.