Babagan Kita

Profil Perusahaan

Madeg ing taun 2003,  kita pabrik duwe spesialisasi ing gawean saka macem-macem FANS pendinginan Saiki digunakake 200 personel, fasilitas bengkel kita nutupi area 8.000 meter persegi kanthi kemampuan produksi tahunan udakara 6,000KPCS. Kita setya ngembangake, ngasilake lan adol kinerja dhuwur, kualitas dipercaya lan produk rega kompetitif kanggo kabeh pelanggan.

Duwe merek "Speedy" lan "Coolerwinner", penggemar Speedy wis akeh digunakake ing area ventilasi lan panas, kayata area IT, peralatan olahraga, sistem ventilasi, mesin las, pasokan listrik, instrumen medis lan listrik, peralatan mesin lan sapanunggalane . 

Speedy duwe tim R&D sing kuat, kita dilengkapi instrumen lan fasilitas pangukuran profesional sing beda-beda, kayata Wind Tunnel, Auto Balancer, Ballester Tester, Noise Tester, Short Spray Testing, Inter turn short circuit test, Vibration testing, High- Tes suhu sithik lan sapanunggalane. Kita wis sukses nganyari kanggo memenuhi permintaan pasar sing paling kritis. Produk kita wis lulus sertifikasi keamanan internasional ing macem-macem negara lan wilayah kayata: UL, CUL, TUV, CE, CCC, IP55, ROHS, lsp. 

Napa PILIH KAMI

Kanggo nyukupi kabutuhan pangembangan produk anyar, nyedhiyakake produk berkualitas apik lan stabil kanggo kabeh pelanggan, kita nggawe "Departemen Injeksi Moulding" sing duwe 8 mesin cetakan injeksi, 1 EDM lan mesin CNC liyane kanggo ngembangake cetakan. Layanan khusus bisa diwenehake.

Kontrol kualitas lan pangembangan produk minangka dhasar model bisnis Speedy. Speedy mesthi ngrungokake para pelanggan kanggo pengembangan terus, inovasi, lan pengembangan produk anyar. Kita siyap nyedhiyakake solusi pendinginan paling apik kanggo kabeh pelanggan. Kita ngarepake kinerja dhuwur, wektu cendhak, layanan kualitas, kualitas bisa dipercaya lan produk rega kompetitif bakal nyukupi kabutuhan sampeyan.

Sugeng rawuh panjenengan sedaya kunjungi perusahaan supados langkung mangertos.