Warta

  • Industry application and classification of industrial cooling fans

    Aplikasi industri lan klasifikasi penggemar pendinginan industri

    Perlu dielingake yen kita ora ngrembug babagan para penggemar industri babagan produk sing diproduksi (kayata peralatan pendinginan lan ventilasi kanggo papan sing dhuwur kayata pabrik industri, panyimpenan logistik, ruang tunggu, aula pameran, stadion, supermarket, dalan gedhe, trowongan, lan ...
    Waca liyane
  • Brief description of EC fan

    Katrangan ringkes babagan penggemar EC

    Kipas EC minangka produk anyar ing industri penggemar. Beda karo penggemar DC liyane. Ora mung bisa nggunakake pasokan listrik voltase DC, nanging uga pasokan listrik voltase AC. Tegangan saka DC 12v, 24v, 48v, nganti AC 110V, 380V bisa universal, ora prelu nambah konversi inverter. Kabeh motor kanthi nol internal c ...
    Waca liyane
  • The difference between AC fan and DC fan

    Bedane penggemar AC lan kipas DC

    1. Prinsip kerja: Prinsip kerja kipas pendingin DC: liwat voltase DC lan induksi elektromagnetik, energi listrik diowahi dadi mesin kanggo nyetir rotasi pisau. Koil lan IC terus diowahi, lan cincin magnetik induksi nyurung rotasi ...
    Waca liyane