Katrangan ringkes babagan penggemar EC

Kipas EC minangka produk anyar ing industri penggemar. Beda karo penggemar DC liyane. Ora mung bisa nggunakake pasokan listrik voltase DC, nanging uga pasokan listrik voltase AC. Tegangan saka DC 12v, 24v, 48v, nganti AC 110V, 380V bisa universal, ora prelu nambah konversi inverter. Kabeh motor kanthi nol komponen internal yaiku pasokan listrik DC, DC nganti AC, tanggapan posisi rotor, AC telung tahap, magnet permanen, motor sinkron.

Kauntungan saka penggemar EC:

Motor EC minangka motor bebas perawatan tanpa sikat DC kanthi modul kontrol cerdas internal. Kasedhiya antarmuka output RS485, antarmuka output sensor 0-10V, antarmuka output saklar kontrol 4-20mA, antarmuka output piranti alarm lan antarmuka output sinyal master-budak. Produk kasebut nduweni ciri intelijen tinggi, hemat energi tinggi, efisiensi dhuwur, umur dawa, geter kurang, swara sithik lan kerja terus-terusan lan ora ngganggu:

Motor DC tanpa sikat wis nyederhanakake strukture amarga dering kolektor lan sikat kanggo eksitasi dibuwang. Sanalika, ora mung pabrike motor sing bisa ditingkatake, nanging keandalan mekanik operasi motorik bisa ditambah, lan umur layanane saya tambah.

Sanalika, kepadatan magnetik jurang udara bisa ditambah apik, lan indeks motor bisa nggayuh desain sing paling apik. Efek langsung yaiku volume motor saya suda lan bobote saya suda. Ora mung iku, dibandhingake karo motor liyane, uga duwe kinerja kontrol sing apik banget. Iki amarga: Kaping pisanan, amarga kinerja bahan magnet permanen sing dhuwur, konstanta torsi, rasio inersia torsi, lan kerapatan daya motor saya apik. Liwat desain sing cukup, indeks kayata momen inersia, konstanta wektu listrik lan mekanik bisa dikurangi banget, amarga indeks utama kinerja kontrol servo wis apik banget. Kapindho, desain sirkuit magnetik magnetik modern modern cukup lengkap, lan meksa bahan magnet permanen dhuwur, saengga reaksi anti-armature lan kemampuan anti-demagnetisasi motor magnet permanen ditambah banget. Pengaruh gangguan suda banget. Katelu, amarga magnet permanen digunakake tinimbang eksitasi listrik, desain gulung gulung lan medan magnet eksitasi dikurangi, lan akeh paramèter kayata fluks eksitasi, induktansi berliku eksitasi, lan arus eksitasi dikurangi, mula langsung nyuda variabel sing bisa dikendhaleni utawa paramèter Adhedhasar faktor ing ndhuwur, bisa diarani manawa motor magnet permanen duwe kontrol sing apik.


Wektu kiriman: Sep-24-2020