Kipas angin SD02007 Berkualitas Tinggi 20x20x7mm axail 12V 5V 2007 Kipas Pendingin Mini 12v dc brushless pendingin kipas angin

Katrangan singkat:

DC FAN
No Model: SD02007
UKURAN: 20x20x7mm
Tegangan: 5 V 12V 24V
Sistem bantalan: Bantalan Rifle & bantalan Bola Ganda
Bobot: 5g
Rentang Kecepatan: ± 10%
Impedansi dilindhungi


Detail Produk

Tag Produk

Cathetan:

1. Spesifikasi Subyek Kanggo Owahi Tanpa Kabar.

2. Desain lan Nyedhiyakake produk miturut syarat pelanggan.

product-img2-xianging2.jpg

★ Bahan

Bingkai: Thermoplastic PBT UL94V-0

Impeller: Thermoplastic PBT UL94V-0

★ Leadwire:

Jinis UL

Kawat RED Positif (+)

Negatif Kawat Ireng (-)

★ Suhu Operasi: -20 ℃ ~ 85 ℃ (Kelembapan Biasa)

★ StorageTemperature: -30 ℃ ~ 85 ℃ (Kelembapan Biasa)

Wektu Urip: Ing suhu sekitar 25 ℃ lan asor 65%

Bantalan Lengan: 30,0000 Jam

Bantalan Senapan: 40,0000 Jam

Bantalan Bola: 50,0000 Jam

Bantalan Dinamis Cairan: 100.000 Jam

★ Proteksi polaritas: Sambungan mbalikke ing voltase sing dirating ora bakal nyebabake kerusakan

★ Kemampuan Pasokan:

10000000 Potongan / potongan saben Sasi

★ Rincian kemasan

Pengepakan industri

Kothak hadiah

★ Istilah perdagangan:

1. Kiriman: FOB Shenzhen.

2. Pembayaran: T / T, Western Union utawa Paypal.

3. Wektu utama: 15-30 dina tundhuk jumlah pesanan.

4. Sampel wektu timbal: 3-7 dina.

Ing bentuk gesekan, Gunakake bantalan lengan gesekan geser, ing Loro bantalan bola, dadi gesekan luwih dhuwur Pelumas lan reduker seret digunakake ing lengen klambi.
Cilik, lan ora ana masalah kebocoran minyak.

Kaluwihan: swara sithik, nanging panggunaan jangka panjang amarga Kauntungan saka bantalan bola dobel yaiku umur dawa, Panyebab segel minyak, minyak pelumas alon-alon nguap, Cocog kanggo penggemar kanthi kecepatan sing luwih dhuwur, kekurangane yaiku Kudu mbukak segel minyak lan ngisi bahan bakar kapasitas Fengze. Suwarane rada banter. Gampang dipakai. Urip luwih murah tinimbang bantalan bal.

★ Aplikasi

Kita produk yaiku wiyar ditrapake ing macem-macem jinis lapangan, kayata Kasus Komputer, tukang Las Listrik, Humidifier / Pemurni Udara, Alat Rumah Tangga, produk komunikasi, Peralatan Elektronik, Peralatan Kantor, Sistem Kendaraan, Peralatan Kosmetik Medis, Peralatan Teater Rumah, Peralatan Lampu LED, Sistem Daya UPS bidet cerdas, industri Pendingin lan sistem ventilasi, peralatan IT lan telekomunikasi, 3D Printer lsp .. ..

★ Kita bisa ngetrapake pengiriman kanthi FEDEX, DHL, TOLL, ARAMEX, TNT, POST lan EMS. Bungkus kasebut aman banget lan kuwat. Wartakake yen sampeyan duwe kabutuhan khusus. 

FAQ Produk

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?

A1: Ya, kita minangka pabrik penggemar pendingin profesional.

P2: Apa kipas DC Fan lan AC?

A2: Kipas DC daya karo voltase DC, mesthi 5V, 12V, 24V, 48V, 60V lan 72V.

Kipas AC daya karo voltase AC, mesthi 110V, 220V lan 380V.

P3: Kepiye milih kipas DC?

A3: Sampel

ukuran 12025 120x120x25mm
voltase 12V
saiki 0,24A
kacepetan 2200RPM
aliran hawa 87,77CFM
rame 35,48dBA
jinis prewangan prewangan werni dobel
konektor 4 pin molex 2564
kawat 4 kabel kanthi dawane 300mm
fungsi FG / RD / PWM / Soft Start ……

P4: Apa sing kudu daklakoni yen ora bisa nemokake model penggemar sing cocog ing dhaptar penggemar?

Hubungi kita kanggo penggemar sing disesuaikan.

*** Yen sampeyan pengin kinerja dhuwur liyane utawa dandan liyane, hubungi kula kanggo rincian liyane, matur nuwun.

*** Kanggo Kipas Pendingin Khusus, kayata: moistureproof, waterprrof, turbocharger, soft start, bisa dibalekake, kontrol suhu, kontrol kacepetan PWM, alarm RD lan sinyal FG lsp. mangga hubungi kula kanthi bebas, matur nuwun.

 

Prinsip operasi penggemar DC:

Miturut aturan tangan kanan Ampere, yen konduktor ngliwati arus, Zhou Huang bakal ngasilake medan magnet. Yen konduktor diselehake ing medan magnet sing tetep, mula bakal kepincut.

Meksa utawa tolak, nyebabake obah. Ing njero agul-agul kipas DC, magnet karet sing kebak magnetisme dipasang. Diubengi karo lembaran baja silikon, Sisih poros tatu kanthi rong set kumparan, lan elemen sensor Hall digunakake minangka piranti deteksi sinkronis kanggo ngontrol sirkuit klompok, sing nggawe poros belok.

Rong set kumparan kasebut bisa digunakake. Lembaran baja silikon ngasilake tiang magnetik sing beda-beda. Tiang magnetik lan magnet karet iki ngasilake kekuwatan nolak.

Nalika pasukan tolak luwih gedhe tinimbang statis.

Kanthi gesekan, agul-agul kipas diputer kanthi alami. Amarga elemen sensor Hall nyedhiyakake sinyal sinkronisasi, agul-agul kipas bisa terus dioperasikake, kaya operasine.

Arah kasebut bisa ditemtokake miturut aturan tangan tengen Fleming.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita