EC FAN SE12038-1 120x120x38mm 12038 12cm 120mm 110V 220V EC Axial / Cooling Fan 120mm kipas angin

Katrangan singkat:

FAN EC
SE12038-1
UKURAN: 120X120X38mm
Tegangan: 110V 220V
Sistem bantalan: Bal, SLEEVE
Bobot: 290g
Rentang Kecepatan: ± 10%
Impedansi dilindhungi


Detail Produk

Tag Produk

Cathetan: 1. Spesifikasi Kanggo Owahi Tanpa Kabar.

2. Desain lan Nyedhiyakake produk miturut syarat pelanggan.

SE12038-1 SPEC

★ Bahan
Bingkai: Thermoplastic PBT UL94V-0
Impeller: Thermoplastic PBT UL94V-0
★ Leadwire: Jinis UL
Kawat RED Positif (+)
Negatif Kawat Ireng (-)
★ Suhu Operasi: -20 ℃ ~ 85 ℃ (Kelembapan Biasa)
★ StorageTemperature: -30 ℃ ~ 85 ℃ (Kelembapan Biasa)
Wektu Urip: Ing suhu sekitar 25 ℃ lan asor 65%
Bantalan Lengan: 30,0000 Jam
Bantalan Senapan: 40,0000 Jam
Bantalan Bola: 50,0000 Jam
Bantalan Dinamis Cairan: 100.000 Jam
★ Proteksi polaritas: Sambungan mbalikke ing voltase sing dirating ora bakal nyebabake kerusakan
★ Kemampuan Pasokan:
10000000 Potongan / potongan saben Sasi
★ Rincian kemasan
Pengepakan industri
Kothak hadiah
★ Istilah perdagangan:
1. Kiriman: FOB Shenzhen.
2. Pembayaran: T / T, Western Union utawa Paypal.
3. Wektu utama: 15-30 dina tundhuk jumlah pesanan.
4. Sampel wektu timbal: 3-7 dina.

★ Aplikasi

Kita produk yaiku wiyar ditrapake ing macem-macem jinis lapangan, kayata Kasus Komputer, tukang Las Listrik, Humidifier / Pemurni Udara, Alat Rumah Tangga, produk komunikasi, Peralatan Elektronik, Peralatan Kantor, Sistem Kendaraan, Peralatan Kosmetik Medis, Peralatan Teater Rumah, Peralatan Lampu LED, Sistem Daya UPS bidet cerdas, industri Pendingin lan sistem ventilasi, peralatan IT lan telekomunikasi, 3D Printer lsp .. ..

★ Kita bisa ngetrapake pengiriman kanthi FEDEX, DHL, TOLL, ARAMEX, TNT, POST lan EMS. Bungkus kasebut aman banget lan kuwat. Wartakake yen sampeyan duwe kabutuhan khusus.

FAQ Produk 

P1: Apa sampeyan pabrik utawa perusahaan dagang?
A1: Ya, kita minangka pabrik penggemar pendingin profesional.

 P2: Apa kipas DC Fan lan AC?

A2: Kipas DC daya karo voltase DC, mesthi 5V, 12V, 24V, 48V, 60V lan 72V.
Kipas AC daya karo voltase AC, mesthi 110V, 220V lan 380V.

P3: Kepiye milih kipas DC?

A3: Sampel

ukuran 12025 120x120x25mm
voltase 12V
saiki 0,24A
kacepetan 2200RPM
aliran hawa 87,77CFM
rame 35,48dBA
jinis prewangan prewangan werni dobel
konektor 4 pin molex 2564
kawat 4 kabel kanthi dawane 300mm
fungsi FG / RD / PWM / Soft Start ……

P4: Apa sing kudu daklakoni yen ora bisa nemokake model penggemar sing cocog ing dhaptar penggemar?

Hubungi kita kanggo penggemar sing disesuaikan.
*** Yen sampeyan pengin kinerja dhuwur liyane utawa dandan liyane, hubungi kula kanggo rincian liyane, matur nuwun.
*** Kanggo Kipas Pendingin Khusus, kayata: moistureproof, waterprrof, turbocharger, soft start, bisa dibalekake, kontrol suhu, kontrol kacepetan PWM, alarm RD lan sinyal FG lsp, mangga hubungi kula kanthi bebas, matur nuwun.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita